REINIGING EN ONDERHOUD

Wij begrijpen dat uw gebouw een belangrijke investering is en dat het er altijd op zijn best uit moet zien. Daarom bieden wij hoogwaardige diensten op het gebied van gevel- en dakonderhoud, evenals gotenreiniging en stoomreiniging, zodat uw gebouw niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook zijn structurele integriteit behoudt.

Gevelreiniging

Onze experts gebruiken geavanceerde technologieën en veilige reinigingsmiddelen om vuil, algen, mos en andere verontreinigingen van uw gevel te verwijderen. We passen de juiste reinigingsmethode toe op basis van het type gevelmateriaal.

Dakreiniging

Het reinigen van daken is essentieel om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen en schade te voorkomen. We verwijderen bladeren, vuil, schimmels en algen, en voeren indien nodig kleine reparaties uit.

Gotenreiniging

Onze gotenreinigingsservice zorgt ervoor dat uw dakgoten vrij blijven van bladeren, takken en ander afval dat de waterafvoer kan belemmeren. Dit helpt waterschade aan uw gebouw te voorkomen.

Stoomreiging

Stoomreiniging is een milieuvriendelijke en effectieve methode om hardnekkig vuil en aanslag van verschillende oppervlakken te verwijderen. We gebruiken stoom om grondig te reinigen zonder agressieve chemicaliën.