DAKWERKEN

After
Before

We trots op onze expertise in diverse dakwerkdiensten in België.

Onze professionele dakwerkers bieden hoogwaardige oplossingen voor allerlei soorten daken. Of u nu een hellend dak, plat dak, zinkwerk, Velux-ramen of lichtkoepels nodig heeft, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

Onze ervaren dakwerkers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van hellende daken van diverse materialen, waaronder dakpannen, natuur- en vezelcementleien,  metaal en hout. We werken nauw samen met u om het perfecte dak te creëren dat zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.
Onze installaties voldoen aan alle bouwvoorschriften en worden uitgevoerd met oog voor detail en precisie, waardoor uw huis de bescherming en uitstraling krijgt die het verdient.

Als uw hellend dak tekenen van veroudering, schade of lekkage vertoont, bieden wij snelle en effectieve reparatiediensten. Onze experts sporen lekken op, vervangen beschadigde dakpannen en/of leien en herstellen de integriteit van uw dak.
Preventief onderhoud is ook essentieel om de levensduur van uw hellend dak te verlengen. We bieden regelmatige inspecties en onderhoud om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse dakbedekkingsopties voor platte daken, waaronder EPDM-rubber, bitumen (roofing), en groendaken. We adviseren u graag over de beste dakbedekking voor uw specifieke situatie.
Onze hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen bieden uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid, en we zorgen voor een nauwkeurige installatie.

Wij begrijpen het belang van een goed geïsoleerd plat dak. Onze isolatieoplossingen verbeteren niet alleen de energie-efficiëntie van uw huis, maar reguleren ook de temperatuur en vochtigheid, waardoor een comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd.

Onze gecertificeerde installateurs zijn experts in het plaatsen van Velux-dakramen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe ramen naadloos in uw dak passen en optimaal daglicht en ventilatie bieden.

Als u bestaande Velux-ramen hebt die reparatie of onderhoud nodig hebben, kunnen wij u helpen. Onze technici zorgen ervoor dat uw Velux-ramen in topconditie blijven.

 

Lichtkoepels of platdakvensters zijn een geweldige manier om natuurlijk licht in uw huis of commerciële ruimte te brengen. Wij begrijpen het belang van goed geplaatste en kwalitatieve lichtkoepels of platdakvensters om een aangename sfeer te creëren en energie te besparen.

Ze zorgen voor natuurlijke verlichting en vangen daglicht, waardoor u kunt genieten van een goed verlichte omgeving zonder het gebruik van kunstmatige verlichting gedurende de dag. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan uw welzijn.