ZONNEPANELEN

Bij dakwerken Crombez begrijpen we dat ieder dak anders is, en daarom bieden we op maat gemaakte zonnepaneeloplossingen aan om het maximale rendement uit jouw dak te halen. Onze deskundige installateurs voeren een grondige analyse uit om te bepalen welke zonnepanelen, batterijen en omvormers het beste bij jouw behoeften passen.

Bespaar op Energiekosten: Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit voor je huis. Batterijen slaan overtollige energie op voor later gebruik, waardoor je nog meer kunt besparen.

24/7 Stroomvoorziening: Met batterijen kun je stroom opslaan en gebruiken wanneer de zon niet schijnt, waardoor je altijd toegang hebt tot elektriciteit

Grid-Onafhankelijkheid: Met het juiste omvormersysteem kun je off-grid gaan en minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet.

Dakanalyse

Onze experts voeren een grondige analyse uit van je dak om de optimale lay-out en oriëntatie van de zonnepanelen te bepalen.

Merken en Producten

We werken met verschillende toonaangevende merken zonnepanelen, batterijen en omvormers om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt die bij je budget past.

Installatie op maat

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele en veilige installatie van zonnepanelen, batterijen en omvormers op je dak.

Onderhoud en service

We bieden regelmatig onderhoud en service om ervoor te zorgen dat je energieopwekkingssysteem optimaal blijft presteren.